top of page

PASSIE BOVEN WINSTBEJAG


Vandaag was ik op bezoek bij patisserie de Rouw in Vught. Wat een prachtig bedrijf!

We werden rondgeleid door Doris de Rouw die ons vertelde over de werkwijze en de filosofie achter deze beroemde patisserie. Wat me vooral opviel was de passie, het scherpe oog voor het allerkleinste detail, de bereidheid om nèt dat stapje harder te lopen voor het perfecte product. Geen concessies: uitsluitend de beste natuurlijke ingrediënten, geen conservering, alles vers, altijd kiezen voor het beste, het mooiste, het meest perfecte. En mocht dit betekenen dat het product daardoor duurder wordt en de winstmarge dus kleiner: so be it. Het streven naar perfectie gaat boven winstbejag.

Wow. Dat is echte passie! Door hier al meer dan twintig jaar consequent aan vast te houden behoren zij tot de crème de la crème van de 80 allerbeste patissiers ter wereld.

Ik luisterde naar Doris en dacht: “Yes, dit herken ik. Dit is precies de filosofie van RINGANA, dit is precies waarom ik zo trots ben op dit bedrijf. Diezelfde passie, datzelfde streven naar absolute perfectie. Geen concessies maar consequent blijven streven naar het allerbeste product voor je klant. En net als bij de Rouw doen ze dat ook al meer dan twintig jaar lang."

Pure passie boven winstbejag. Zo mooi.

Gepubliceerd
Recente posts
Archief
Volg mij:
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page