top of page

Eco babies!

Natuurlijke huidverzorging, echt iets voor vrouwen? Nee, ook voor mannen natuurlijk en -misschien nog wel het allerbelangrijkste- jonge kinderen.

Babies, peuters, kleuters en oudere kinderen: je wilt ze toch echt niet blootstellen aan alle chemicaliën die in de doorsnee verzorgingsproducten zitten!

Wist je bijvoorbeeld dat bijvoorbeeld zogenaamd ‘milde kindershampoo’ die niet in de ogen prikt, een verdovingsmiddel bevat om dat prikken te voorkomen? Niet zo fijn dus.

In de natuurlijke shampoo van RINGANA zit dit niet. Die kan dus een beetje prikken, maar daar staat dan weer tegenover dat je je niet ongerust hoeft te maken wanneer je kindje een slok shampoo binnen krijgt: het is 100% natuurlijk zonder nare chemicaliën of anderszins giftige stoffen. En dat geldt natuurlijk voor alle natuurlijke cosmetica van RINGANA.

Hoewel natuurlijke cosmetica door RINGANA zelf niet op babies en kinderen getest worden zijn er talloze producten uitstekend geschikt gebleken in de bijna twintig jaar dat het merk nu bestaat.

Zoals bijvoorbeeld de bodylotion: heerlijk voor de (rode) babybilletjes. Helemaal super wanneer je het mengt met een paar druppeltjes structuurlipidecrème! Deze combinatie is ook de ideale bescherming voor als het heel erg koud is.

Ongemengd is structuurlipidecrème fantastisch om droge plekjes mee in te smeren. Door de helende werking is het verder heel goed gebruiken bij exceem, littekens en kleine wondjes.

Tandolie Mild is een heerlijk milde olie om de tandjes mee te poetsen. En het mooie is: als je kindje verkouden is smeer je het borstje in met wat tandolie, warm vochtig doekje erover: klaar! Ook de voetbalsem (met onder andere eucalyptus) is daar geschikt voor.

Om je kindje te wassen kun je bijvoorbeeld de RINGANA zeep gebruiken: heerlijk mild en voedend. RINGANA douchebad is ook fijn: verrijkt met Cleomilk zorgt het voor een mooi zacht en soepel huidje.

De natuurlijke shampoo is lekker zacht en als je ook de haarmelk gebruikt heeft je kindje daarna zijdezachte haartjes! De haarmelk is op basis van zemelen, appelcider en aloe vera, wat een ideale combinatie is voor de behandeling van ‘berg’ een aan exceem verwante ophoping van huidcellen en talg waar veel babies wel eens last van hebben.

Er is natuurlijk nog veel meer natuurlijke cosmetica van RINGANA die je voor je kinderen kunt gebruiken. Meer weten? Kijk verder op deze website of neem contact met ons op: we helpen je graag verder!

www.ecokisses.nl info@ecokisses.nl

Gepubliceerd
Recente posts
Archief
Volg mij:
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page