top of page

Waarom RINGANA?

RINGANA is een innovatief bedrijf dat inmiddels al 21 jaar op verantwoorde en duurzame wijze 100% natuurlijke huidverzorging en voedingssupplementen produceert.

Uniek is dat alle producten vers zijn. Dat houdt in dat alle producten uit verse grondstoffen worden samengesteld, en bevatten geen conserveringsstoffen, geur- smaak- en kleurstoffen. Hoe verser hoe beter: alles wordt zo snel mogelijk naar de klant verzonden, rechtstreeks vanuit de fabriek. Tussen aankomst en verwerking van de grondstoffen tot het verzenden naar de klant zit niet meer dan anderhalve week. Omdat de producten dus niet in de winkel te koop zijn (want dan kan de versheid niet meer gegarandeerd worden) heeft RINGANA een ijzersterk marketingconcept ontwikkeld, met partners die door heel Europa de producten aanbevelen.

 

Het bedrijf

RINGANA is marktleider in Oostenrijk en nu bezig om in hoog tempo de rest van Europa te veroveren met topproducten.

Het bedrijf groeit inmiddels 45% per jaar en heeft een omzet van 110 miljoen euro (gegevens van 2019).

Alle producten die RINGANA ontwikkelt zijn 100% vers, 100% ethisch en bevatten 100% werkzame, actieve ingrediënten.

 

Hoe duurzaam is RINGANA?

Zowel alle producten als alle productieprocessen worden voortdurend beoordeeld op duurzaamheid. Zo is RINGANA, dankzij onder meer een enorme hoeveelheid zonnepanelen, compleet zelfvoorzienend in haar energie. Tot en met de kleinste details worden voortdurend onder de loep genomen en beoordeeld op duurzaamheid. Zelfs de drukinkt van de folders is biologisch.

In 2018 is ook al het verpakkingsmateriaal verduurzaamd: alle plastic onderdelen van de verpakkingen zijn vervangen door 100% afbreekbare kunstststof op basis van suikerriet. Dit materiaal is door RINGANA zelf ontwikkeld en gepatenteerd.

Het principe zero-waste neemt RINGANA heel letterlijk: het miljoenenbedrijf produceert evenveel afval als twee gemiddelde huishoudens. Zoiets blijft niet onopgemerkt: RINGANA won al de Trigos-award  (de Oscar voor duurzaamheid) en eind 2015 ontving RINGANA de Oostenrijkse Milieuprijs uit handen van de Oostenrijkse minister voor Milieu. Verder ontving RINGANA (uit 33.000 inzendingen!) de European Business Award 2017.

 

Waarom wordt RINGANA niet in de winkel verkocht?

Winkels mogen alleen producten verkopen die minimaal twee jaar op het schap kunnen blijven staan: dit betekent dus dat daar altijd  conserveringsmiddelen in zitten. De producten van RINGANA worden vers en zonder conserveringsmiddelen geproduceerd en worden daarom zo snel mogelijk naar de klant gestuurd. Om die reden worden ze uitsluitend online verkocht: wat je in huis krijgt is hooguit anderhalve week oud. Hierdoor vermijd je dus ook kostbare en tijdverslindende tussenhandel. En is absolute versheid gegarandeerd. 

 

Hoe kan ik dan kennis maken met de producten?

Om de klant kennis te laten maken met de producten werkt RINGANA met zelfstandige partners. Partners bevelen de producten in hun eigen netwerk aan en organiseren ook geregeld Fresh Dates: productpresentaties. Om absolute versheid te garanderen kan je de producten uitsluitend rechtstreeks bij Ringana bestellen. Een partner verkoopt nooit zelf uit eigen voorraad.

 

RINGANA wordt hierin al meer dan twintig jaar volledig ondersteund door de Oostenrijkse Kamer van Koophandel.

 

 

 

Ondernemen: een stap in het ongewisse?

 

Zou je zelf wel (groen) willen ondernemen maar zie je op tegen alle investeringen, risico's en onvoorspelbare werktijden? Dan is het zeker aantrekkelijk om RINGANA-partner te worden: je investering is minimaal, je loopt geen enkel risico en je bepaalt zelf wanneer je werkt. Sterker nog: je bepaalt zelf hoeveel je werkt en hoeveel je dus verdient.

Dus heb je interesse in een (bij)verdienste in de duurzame beauty & health sector, ben je een goede netwerker en heb je de ambitie  om de wereld groener te maken?

 

Word dan partner van RINGANA!

Een bedrijf met een ijzersterk marketingconcept, dat op duurzame wijze 100% natuurlijk huidverzorgingsproducten en voedingssupplementen produceert. Het enige bedrijf dat vers produceert. Marktleider in Oostenrijk en bezig om in rap tempo de rest van Europa te veroveren met topproducten. Met een groei van 50% hebben we in Nederland heel veel mensen nodig die deze mooie producten bekend willen maken bij het grote publiek.

 

EcoKisses

Ik ben Anneminke en met mijn bedrijf EcoKisses ben ik sinds december 2013 partner van RINGANA. Om iedereen in Nederland kennis te laten maken met deze prachtige producten ben ik op zoek naar ondernemende mensen die geïnteresseerd zijn in gezondheid, schoonheid en duurzaamheid en die zelf een webshop willen beginnen. Deze webshop wordt volledig door RINGANA gefaciliteerd en je enige investering is 7 euro per maand voor hosting. EcoKisses helpt je hierin op weg. RINGANA verzorgt regelmatig producttrainingen waar je alles leert over de samenstelling van de producten zodat je vanuit gedegen kennis je klanten kunt adviseren

 

Hoe werkt het?

Als partner verkoop je niet zelf. Je beveelt de producten aan in je netwerk en ontvangt commissie over alles wat op jouw aanbeveling wordt besteld. RINGANA zorgt voor de verzending en de afrekening. Dat betekent voor jou: geen voorraad en dus geen opslag en geen gedoe met betalingen.

Je krijgt direct toegang tot je eigen homeoffice waarin je je klantenbestand kunt bijhouden, waar je een enorme database aan informatie hebt, waar al het nieuws binnenkomt en natuurlijk alle aanbiedingen;)

In alles wat je doet weet je je altijd gesteund door RINGANA en EcoKisses.

 

Werken bij RINGANA betekent:

*Geen risico

*Geen investering

*Vrijheid: je bepaalt je eigen werktijden

*Een bewezen marketingconcept

*Werken onder de paraplu van een sterke, groene onderneming die tot in de kleinste details duurzaam werkt en al meer dan 20 jaar topproducten levert.

 

Dus: zoek je een nieuwe baan? Of ben je op zoek naar een leuke bijverdienste naast je reguliere werkzaamheden? Het is allemaal mogelijk: jij bepaalt!

 

Samenwerken helpt je groeien

De partners in Nederland houden contact via een online platform waar we onze ervaringen, vragen en kennis delen. Ook zijn er geregeld meetings en trainingen. In verband met de Coronamaatregelen vinden die momenteel allemaal online plaats.

RINGANA moedigt samenwerking tussen partners aan: partners van RINGANA steunen elkaar 100%. We zijn geen concurrenten, integendeel: we werken juist zoveel mogelijk samen!

WE RISE BY LIFTING OTHERS!

 

Er worden geregeld webinars georganiseerd waar je meer informatie kunt krijgen wanneer je partner wilt worden. Ook voor startende partners zijn er webinars.

En als je eenmaal partner bent zal ik je altijd met raad en daad bijstaan: via mail, app, skype, zoom of, voor zover dat mogelijk is, gewoon in real life. Zo veel, of zo weinig als je maar wilt. Je hoeft in ieder geval nooit zelf opnieuw het wiel uit te vinden;)

 

Meer weten? Stuur dan even een mailtje naar EcoKisses!

 

 

Ringana, natuurlijke cosmetica, natuurlijke verzorgingsproducten, natuurlijke huidverzorging en voedingssupplementen,
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
bottom of page