top of page

 

 

 

 

Even voorstellen: ik ben Anneminke van der Velden, hoewel de meeste mensen mij kennen als Mick.

Waar het in mijn leven om draait? Reizen, taal, en duurzaamheid. En dat zie je terug in alles wat ik deed en doe: mijn achtergrond als cultureel antropoloog, mijn werk als senior purser, als nieuwslezer voor verschillende radiostations, als radiomaker, als stemacteur/voiceover, als vertaler, als tekstschrijver en uiteraard, sinds 2013 in mijn werk voor RINGANA, dat werd verkozen tot het duurzaamste bedrijf van Oostenrijk.

 

Ik ben er enorm trots op om dit prachtige bedrijf te vertegenwoordigen. Een bedrijf waar alleen maar mensen werken met precies diezelfde bevlogenheid om de wereld een stukje mooier en schoner te maken. Die op een geheel duurzame manier volledig duurzame producten maken. Producten van de allerhoogste kwaliteit waar geen spoortje van chemische/synthetische bestanddelen aan te pas komt.

Natuurlijk, vers, gezond en groen. En dat al bijna 25 jaar, ver voordat begrippen als biologisch, veganistisch, superfoods en duurzaamheid zo prominent op de agenda stonden als nu. Een bedrijf waarin die duurzaamheid, dat voortdurende streven naar perfectie en kwaliteit altijd voorrang krijgen boven winstbejag. Én een bedrijf dat in alles transparant is.

Heb je eenmaal kennis gemaakt met RINGANA, dan wil je echt nooit meer iets anders! (en ik kan het weten;) )

 

Wie zit er achter EcoKisses?

bottom of page