top of page

Een groene onderneming

Ik ben groene ondernemer. Zo. Het is er uit.

Eind 2013 zette ik mijn eerste wankele stapjes op het ondernemerspad, iets waar ik mijn leven lang nog niet echt van gedroomd had. Ondernemen was voor anderen, niet voor mij. Maar op een dag veranderde dat zomaar: ik ontdekte een onderneming die zó totaal ethisch en verantwoord en groen is dat ik er zonder aarzelen mee in zee ben gegaan. Wie mij een beetje kent zal dat zeker verbazen. Ik heb me op mijn beurt in mijn leven meer dan eens verbaasd over mensen die zonder aarzelen en met open ogen in de gladde verkooppraatjes liepen van allerlei wonderproducten (verlies 10 kilo in 3 dagen!), timeshares (word slapend schathemeltjerijk!) enzovoorts.

If it’s too good to be true, it’s too good to be true. En zo is het.

Tot je iets tegenkomt dat zowel good als true is. En nog groen ook.

En nu ben ik dus Groene Ondernemer. En zit ik dus de hele dag een beetje groen te ondernemen. Wat ik doe? Beetje kletsen vooral, mensen vertellen over de natuurlijke cosmetica en de voedingssupplementen van Ringana die je in alle opzichten een goed gevoel geven. Omdat het topproducten zijn die ook nog eens duurzaam zijn en de aarde heel laten. Over gezondheid van binnen en van buiten. Waarom andere producten vaak niet zo goed voor je zijn, en ook niet voor de aarde.

Beetje studeren ook wel, uitzoeken hoe het zit. Kritisch zijn, ook op de eigen producten. Ik voel me namelijk heel verantwoordelijk voor mijn producten. Dat komt misschien omdat ik geen doorgewinterde, keiharde ondernemer ben die koste wat kost wil verkopen. Maar wel een groene.

Almost too good to be true….

(Mocht je na het lezen van deze blog ook wel groene ondernemer willen worden: stuur me dan even een mailtje of kijk even op deze pagina!)

Gepubliceerd
Recente posts
Archief
Volg mij:
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page