Laatste Nieuws:

EcoKisses is zelfstandig partner van RINGANA. RINGANA is een innovatief Oostenrijks familiebedrijf dat al sinds 1996 natuurlijke hightech huidverzorgingsproducten en voedingssupplementen ontwikkelt in eigen laboratorium. Alles wordt geproduceerd op basis van 100% natuurlijke verse ingrediënten zonder toevoegingen. Dit maakt RINGANA uniek: het is het enige bedrijf ter wereld dat 100% verse cosmetica produceert. Alle producten, zowel de natuurlijke huidverzorging als de voedingssupplementen, worden kakelvers aan de klant geleverd, zijn veganistisch en uiteraard absoluut dierproefvrij. Bovendien zijn niet alleen de producten en de verpakkingen volledig duurzaam: het complete productieproces is dat ook. Tot in de allerkleinste details. Hiervoor werd RINGANA onderscheiden door de Oostenrijkse minister van milieu met de prestigieuze klimaatprijs voor duurzaamste bedrijf van Oostenrijk.
FRESH-DATE !

 

Geregeld verzorg ik Fresh Dates, oftewel productpresentaties. Die kondig ik hier aan. Maar mocht die dag je niet uitkomen dan is een Fresh Date op afspraak ook altijd mogelijk. Neem even contact met me op, dan kiezen we samen een geschikte datum. Dat kan individueel, maar je kunt natuurlijk ook je vriend(inn)en meenemen!

Nieuw: RINGANAisi__

Heb je veel last van stress en vind je het moeilijk om te ontspannen? Heb je behoefte aan rust? Dan is er nu RINGANAisi__

Voor meer Zen in je leven...

Bestel nu!

FRESH stay fresh!

 

Dit verzorgende schuim met de meest innovatieve natuurlijke ingrediënten is de eigentijdse manier van reiniging na toiletbezoek en het milieuvriendelijke alternatief voor vochtig toiletpapier.

Bestel nu!

 

RINGANA onderweg

RINGANA levert alle producten vers van de fabriek bij je thuis. Zo snel mogelijk, want wat wat vers is, is het effectiefst. Maar hoe gaat dat in zijn werk? Bekijk hier het hele duurzame proces: van bestelling tot aflevering!

RINGANAchi_ _

Puur natuurlijke energiedrank

"The best way to predict your future is to create it"

Abraham Lincoln

Wil jij de wereld ook een stukje groener maken? 

Klik hier om te ontdekken hoe je groene ondernemer wordt!

Volg EcoKisses ook op Instagram!

© 2023 Bio Beauty Care. Proudly created with Wix.com

  • w-facebook
  • w-googleplus
  • Twitter Clean
ringana-branding_moodley-brand-identity_moodley-brand-identity_1-2800x1773.jpg