top of page

Negen favorieten die je zomer n贸g leuker maken!

Eindelijk zomer! 馃尨鈽馃尨

En om die nog zorgelozer te laten verlopen, heb ik 9 producten uitgezocht die je zomer nog leuker maken! En gezonder natuurlijk: goed voor jou, goed voor de aarde! 馃挌馃崈馃崁馃崈馃挌

1. STERKE LIJFWACHT. Wie zijn huid op natuurlijke wijze wil beschermen zit helemaal goed met de watervaste, nanodeeltjesvrije RINGANA zonnebalsem SPF 20. De oostafrikaanse olie Crambe Abyssinica is niet vet en laat zich makkelijk opbrengen. Coenzym Q10 vormt een symbiose met een kurkuma-extract: samen gaan ze de strijd aan met de vrije radicalen en voorkomen zo vroegtijdige huidveroudering.

2. ENDLESS SUMMER. De RINGANA bruiningsactivator is een intelligente after-sunverzorging met speciale ingredi毛nten die je bruine tint versterken. Het ruikt zacht naar kokos, trekt snel in en zorgt voor een aangenaam aanvoelende huid. Sintjanskruidextract, alo毛 vera en ontstekingsremmend zoethoutwortelextract kalmeren en verzorgen tegelijkertijd en zorgen voor een lang aanhoudende bruine tint.

3. COOL BLIJVEN. De RINGANA benenspray is op hete zomerdagen de perfecte verfrissing voor je hele lichaam! Met extracten van Chinese mint en gember is deze spray aangenaam verkoelend en zorgt voor een snelle opkikker. Tip: zet hem in de koelkast voor een heerlijk frisse kick op extra hete dagen.

4. SHAKE IT BABY. De RINGANA shaker is niet alleen uitstekend geschikt als waterreservoir tijdens een ontspannen dagje aan het strand, maar hij biedt ook eindeloos veel mogelijkheden voor ijskoude supershakes: gewoon wat crushed ice samen met een RINGANA PACK shaken en je hebt een iced-superfood-frapp茅: voor wie op de lijn let een heerlijke verfrissing op hete zomerdagen.

5. KLEIN MAAR FIJN. Met de praktische RINGANA reisverpakkingen hoef je onderweg niet zonder je lievelingsproducten te zitten. Van de gezichtsverzorgingsset, de lichte makeup tot en met de lichaamsverzorging: de RINGANA mini鈥檚 zijn tijdens iedere vakantie je ideale reisgenoten.

6. NATUURLIJKE ENERGIEBOOSTER. RINGANAchi_ _, de energydrink ter grootte van een shotje, brengt je niet alleen snel op volle toeren, het is ook het perfecte alternatief voor koffie. Gember, maca, ginseng en natuurlijke cafe茂ne bevorderen je prestatievermogen, maken je alert en bevorderen je concentratie op geheel natuurlijke wijze.

7. SUPERFOOD TO GO. De drie op elkaar afgestemde 鈥PACKS 1 day鈥 verzorgen je lichaam met alle belangrijke vitamines, mineralen en secundaire plantstoffen. Door hun handige formaat zijn ze ideaal voor onderweg en voor op reis.

8. HET KOELE NAT. Wanneer je na het zwemmen niet meteen je natte badpak uittrekt, kan je onderlijf snel afkoelen: zo krijgen bacteri毛n vrij spel. RINGANA CAPS hydro bevatten cranberry-extract dat deze bacteri毛n ervan weerhoudt zich op je blaaswand te vestigen. Werkzame stoffen uit de hibiscusbloesem en indische dovenetel hebben ook een gunstige werking op de gezondheid van je blaas.

9. LET THE SUNSHINE IN. RINGANA CAPS sun zijn je slimme metgezellen voor zomer, zon en zonneschijn. Extracten van afrikaantjes, Polypodium Leucotomosblad en groene thee reactiveren de natuurlijke beschermings- en herstelfuncties van je huid. Ze beschermen je tegen vrije radicalen en vroegtijdige huidveroudering en geven je huid zo een 鈥渉ealthy touch鈥 ;-)

Nu staat niets je meer in de weg voor een perfecte vakantie!

Gepubliceerd
Recente posts
Archief
Volg mij:
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page